Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN ATİLA ZORLU; BÜTÜN KARAMAN’LI HEMŞERİLERİMİZİ FESTİVALE DAVET EDİYORUM

02.09.2021 - 11:30, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1559+ kez okundu.
 

BAŞKAN ATİLA ZORLU; BÜTÜN KARAMAN’LI HEMŞERİLERİMİZİ FESTİVALE DAVET EDİYORUM

Belediye Başkanı Atila Zorlu 3-4-5 Eylül 2021 tarihlerinde yapılacak olan 25. Ermenek Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivaline bütün Karaman’lı hemşerilerimiz davet ediyor.  Belediye Başkanı Atila Zorlu yaptığı açıklamasında, bu yıl 25.sini düzenleyeceğimiz Sıla Festivali için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl ki festival programında ağırlıklı olarak Turkuaz Mesire Alanında açık havada panayır, Moto Fest, Sokak Enduro, Sabah kahvaltıları, Mangal partisi, Kamp ateşi, Moto kamp, Turkuaz Gölünde Su sporları etkinlikleri (Jet Ski, Flyboard, Muz, Ringo, Tekne Turları) ve açık hava konserlerine (Ece Mumay, Gizem Öksüz, Eren Yavuz) ağırlık verdik. Ermenek’in tarihi ve doğal güzelliklerinin ne yazık ki Karaman’lı hemşerilerimiz tarafından fazla bilinmediğini ve bu durumu ortadan kaldırmak, festivali bir fırsata çevirmek için bütün Karaman’lı Hemşerilerimi festivalimize bekliyoruz açıklamalarında bulundu. Ayrıca Festival gününe özel Tekne Turu kişi başı15 Tl, Jet Ski 10 dk fiyatı 50 Tl’dir. 

Belediye Başkanı Atila Zorlu 3-4-5 Eylül 2021 tarihlerinde yapılacak olan 25. Ermenek Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivaline bütün Karaman’lı hemşerilerimiz davet ediyor. 

Belediye Başkanı Atila Zorlu yaptığı açıklamasında, bu yıl 25.sini düzenleyeceğimiz Sıla Festivali için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl ki festival programında ağırlıklı olarak Turkuaz Mesire Alanında açık havada panayır, Moto Fest, Sokak Enduro, Sabah kahvaltıları, Mangal partisi, Kamp ateşi, Moto kamp, Turkuaz Gölünde Su sporları etkinlikleri (Jet Ski, Flyboard, Muz, Ringo, Tekne Turları) ve açık hava konserlerine (Ece Mumay, Gizem Öksüz, Eren Yavuz) ağırlık verdik. Ermenek’in tarihi ve doğal güzelliklerinin ne yazık ki Karaman’lı hemşerilerimiz tarafından fazla bilinmediğini ve bu durumu ortadan kaldırmak, festivali bir fırsata çevirmek için bütün Karaman’lı Hemşerilerimi festivalimize bekliyoruz açıklamalarında bulundu. Ayrıca Festival gününe özel Tekne Turu kişi başı15 Tl, Jet Ski 10 dk fiyatı 50 Tl’dir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.