Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ali Bardak güven tazeledi

22.03.2022 - 15:37, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1636+ kez okundu.
 

Ali Bardak güven tazeledi

Ermenek Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde mevcut başkan Ali Bardak güven tazeledi.
  İlçemizde 21.03.2022 Pazartesi günü Ermenek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu yapıldı.Ermenek Belediyesi Sinema salonunda yapılan genel kurulda başkanlık için Mevcut Başkan Ali Bardak ve Erkan Üçtaş yarıştı.Yapılan Genel Kurul seçiminde bugüne kadar yapılan hizmetler katılım sağlıyan esnaflara aktarıldı.Konuşmaların ardından, yeni yönetim kurulu ve oda başkanı seçimi için sandık başına geçildi. Ermenek Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçiminde 329 oyla Ali Bardak  yeniden başkan seçildi.Seçim sonunda mevcut başkan Ali Bardak'ın listesi 329, Erkan Üçtaş’ın listesi 272 oy aldı.Tekrardan güven tazeleyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bardak yaptığı konuşmada seçime katılan tüm üyelere teşekkür etti.Bunun bir hizmet yarışı olduğunu ifade eden Bardak, şunları kaydetti;’’Bu yarışta aday olan listelerdeki tüm arkadaşlarımızın niyetleri esnaf arkadaşlarımıza ve ilçemize hizmet etmek. Bu bir seçim. Bir liste kazanacak. Ben tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçim şu an itibarıyla bitmiştir.  Artık hizmet zamanı."dedi.Hüseyin BOZTOPRAK
Ermenek Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde mevcut başkan Ali Bardak güven tazeledi.
  İlçemizde 21.03.2022 Pazartesi günü Ermenek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu yapıldı.Ermenek Belediyesi Sinema salonunda yapılan genel kurulda başkanlık için Mevcut Başkan Ali Bardak ve Erkan Üçtaş yarıştı.Yapılan Genel Kurul seçiminde bugüne kadar yapılan hizmetler katılım sağlıyan esnaflara aktarıldı.Konuşmaların ardından, yeni yönetim kurulu ve oda başkanı seçimi için sandık başına geçildi. Ermenek Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçiminde 329 oyla Ali Bardak  yeniden başkan seçildi.Seçim sonunda mevcut başkan Ali Bardak'ın listesi 329, Erkan Üçtaş’ın listesi 272 oy aldı.Tekrardan güven tazeleyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bardak yaptığı konuşmada seçime katılan tüm üyelere teşekkür etti.Bunun bir hizmet yarışı olduğunu ifade eden Bardak, şunları kaydetti;’’Bu yarışta aday olan listelerdeki tüm arkadaşlarımızın niyetleri esnaf arkadaşlarımıza ve ilçemize hizmet etmek. Bu bir seçim. Bir liste kazanacak. Ben tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçim şu an itibarıyla bitmiştir. 
Artık hizmet zamanı."dedi.Hüseyin BOZTOPRAK
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.