Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser'in Sarıveliler Ziyareti

29.07.2021 - 08:29, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1088+ kez okundu.
 

AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser'in Sarıveliler Ziyareti

AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep ŞEKER ve Av. Selman Oğuzhan ESER Karaman’da ziyaret ve temaslarda bulundu. Dr. Recep ŞEKER ve Av. Selman Oğuzhan ESER, TBMM’nin tatile girmesinin ardından Karaman ilimize gelerek Sarıveliler ilçesini ziyaret ettiler ve çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundular. Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan ESER, İl Genel Meclis Başkanı Eyüp Çayır, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BÖYÜK, İl Koordinatörü Ali AKGÜL, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet TAŞBAŞI ve İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ali TERLEMEZ’in katılımları ile Sarıveliler ilçesine giderek çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Sarıveliler Kaymakamı Ayşegül EFE’yi makamında ziyaret eden Milletvekilleri ve heyet daha sonra AK Parti Sarıveliler İlçe başkanı Mehmet Canpolat’ı makamında ziyaret etti. Sarıveliler ilçesinde esnafları ziyaret ederek esnafların sıkıntı ve şikâyetlerini dinleyen Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser ve beraberindeki heyet daha sonra Işıklı, Daran, Koçaşlı, Dumlugöze ve Çukurbağ köylerini ziyaret ederek köy halkı ile buluştu, sıkıntı ve şikâyetlerini dinledi. Milletvekilleri ve beraberindeki heyet ziyaretlerin ardından Sarıveliler’den ayrıldı.

AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep ŞEKER ve Av. Selman Oğuzhan ESER Karaman’da ziyaret ve temaslarda bulundu.

Dr. Recep ŞEKER ve Av. Selman Oğuzhan ESER, TBMM’nin tatile girmesinin ardından Karaman ilimize gelerek Sarıveliler ilçesini ziyaret ettiler ve çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundular.

Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan ESER, İl Genel Meclis Başkanı Eyüp Çayır, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BÖYÜK, İl Koordinatörü Ali AKGÜL, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet TAŞBAŞI ve İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ali TERLEMEZ’in katılımları ile Sarıveliler ilçesine giderek çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

Sarıveliler Kaymakamı Ayşegül EFE’yi makamında ziyaret eden Milletvekilleri ve heyet daha sonra AK Parti Sarıveliler İlçe başkanı Mehmet Canpolat’ı makamında ziyaret etti.

Sarıveliler ilçesinde esnafları ziyaret ederek esnafların sıkıntı ve şikâyetlerini dinleyen Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser ve beraberindeki heyet daha sonra Işıklı, Daran, Koçaşlı, Dumlugöze ve Çukurbağ köylerini ziyaret ederek köy halkı ile buluştu, sıkıntı ve şikâyetlerini dinledi.

Milletvekilleri ve beraberindeki heyet ziyaretlerin ardından Sarıveliler’den ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.