Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker'in Kadir Gecesi Mesajı

08.05.2021 - 14:48, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1250+ kez okundu.
 

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker'in Kadir Gecesi Mesajı

ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi:   “Kur’an ayı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir Gecesi’ni ihya etmenin huzur ve coşkusunu yaşıyoruz. Kadrimizi yücelten en faziletli geceye, Kadir Gecesi’ne bizi tekrar ulaştıran Yüce Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun. Kadir gecemiz mübarek olsun.   Yüce Allah (C.C) Kadir gecesi ile ilgili olarak Kur’an-ı Kerimde; “Şüphesiz, biz Kur’an’ı Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Cebrail o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.” buyurarak Kadir gecesinin mü’minler için ne kadar önemli ve ne kadar feyizli bir gece olduğu ifade etmiştir.   Yine Peygamberimizin Hz. Muhammed (S.A.V) Kadir gecesi ile ilgili olarak; “Kim inanarak ve sevabını Allah’tan umarak Kadir gecesini ihyâ ederse geçmiş günahları affolunur.” Buyurmuştur.   Kadir gecesi, içinde Kadir Gecesi bulunmayan bin aydan daha hayırlıdır. Kadir Gecesi’ne bu değer ve kıymeti veren bu gecede Yüce Kitabımız hayat ve hidayet rehberimiz Kur’an’ı Kerîm’in bu gecede yeryüzüne inmeye başlamış olmasıdır. Bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır. Bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak, bu gecenin feyiz ve bereketinden manen en iyi şekilde faydalanılmasını temenni ediyorum.   Bu duygu ve düşünceler ile Aziz Milletimizin, tüm İslam Âleminin ve değerli Karamanlı hemşerilerimin Kadir gecesini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bu mübarek gecenin bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenâb-ı Hak’tan diler, bu mübarek gecenin ülkemizin ve tüm insanlığın salgın hastalık nedeni ile içinde bulunduğu bu zor ve sıkıntılı durumdan en kısa zaman da kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah (C.C)’tan niyaz ediyorum.” dedi.

ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Kur’an ayı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir Gecesi’ni ihya etmenin huzur ve coşkusunu yaşıyoruz. Kadrimizi yücelten en faziletli geceye, Kadir Gecesi’ne bizi tekrar ulaştıran Yüce Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun. Kadir gecemiz mübarek olsun.

 

Yüce Allah (C.C) Kadir gecesi ile ilgili olarak Kur’an-ı Kerimde; “Şüphesiz, biz Kur’an’ı Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Cebrail o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.” buyurarak Kadir gecesinin mü’minler için ne kadar önemli ve ne kadar feyizli bir gece olduğu ifade etmiştir.

 

Yine Peygamberimizin Hz. Muhammed (S.A.V) Kadir gecesi ile ilgili olarak; “Kim inanarak ve sevabını Allah’tan umarak Kadir gecesini ihyâ ederse geçmiş günahları affolunur.” Buyurmuştur.

 

Kadir gecesi, içinde Kadir Gecesi bulunmayan bin aydan daha hayırlıdır. Kadir Gecesi’ne bu değer ve kıymeti veren bu gecede Yüce Kitabımız hayat ve hidayet rehberimiz Kur’an’ı Kerîm’in bu gecede yeryüzüne inmeye başlamış olmasıdır. Bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır. Bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak, bu gecenin feyiz ve bereketinden manen en iyi şekilde faydalanılmasını temenni ediyorum.

 

Bu duygu ve düşünceler ile Aziz Milletimizin, tüm İslam Âleminin ve değerli Karamanlı hemşerilerimin Kadir gecesini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bu mübarek gecenin bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenâb-ı Hak’tan diler, bu mübarek gecenin ülkemizin ve tüm insanlığın salgın hastalık nedeni ile içinde bulunduğu bu zor ve sıkıntılı durumdan en kısa zaman da kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah (C.C)’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.