Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

23.11.2022 - 17:00, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2132+ kez okundu.
 

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.   Saygıdeğer Öğretmenlerimiz; geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesi gibi çok önemli ve kutsal bir görevi ifa etmektedirler. Öğretmenlerimiz; çocuklarımızı ve gençlerimizi aklın ve bilimin rehberliğinde, bilgili, donanımlı, dinamik, Vatanını ve Milletini canından çok seven, milli ve manevi değerlerine saygılı bireyler olarak yetiştirerek geleceğimizi inşa eden; bilginin, çağdaşlığın, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, önder ve örnek insanlardır. Ülkemizin dört bir yanında çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi ve iyi yetiştirilmesi için her koşulda, fedakârca görev yapan sevgili öğretmenlerimizin bu özverili ve başarılı çalışmaları ve gayretleri takdire şayandır. Hepimizin gönlünde müstesna bir yeri olan istikbalimizin mimarı öğretmenlerimiz, kültür ve medeniyetimizde anne ve babalarımız kadar değerli onlar kadar aziz ve muteberdirler. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik eder, çalışma hayatlarında başarılar dilerim. Başta görevleri başında şehit düşmüş öğretmenlerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah (C.C)’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum."

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

 

Saygıdeğer Öğretmenlerimiz; geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesi gibi çok önemli ve kutsal bir görevi ifa etmektedirler.

Öğretmenlerimiz; çocuklarımızı ve gençlerimizi aklın ve bilimin rehberliğinde, bilgili, donanımlı, dinamik, Vatanını ve Milletini canından çok seven, milli ve manevi değerlerine saygılı bireyler olarak yetiştirerek geleceğimizi inşa eden; bilginin, çağdaşlığın, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, önder ve örnek insanlardır.

Ülkemizin dört bir yanında çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi ve iyi yetiştirilmesi için her koşulda, fedakârca görev yapan sevgili öğretmenlerimizin bu özverili ve başarılı çalışmaları ve gayretleri takdire şayandır.

Hepimizin gönlünde müstesna bir yeri olan istikbalimizin mimarı öğretmenlerimiz, kültür ve medeniyetimizde anne ve babalarımız kadar değerli onlar kadar aziz ve muteberdirler.

Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik eder, çalışma hayatlarında başarılar dilerim.

Başta görevleri başında şehit düşmüş öğretmenlerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah (C.C)’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.