Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PAARTİ ERMENEK iLÇE kADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

07.03.2022 - 12:55, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1628+ kez okundu.
 

AK PAARTİ ERMENEK iLÇE kADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Ak Parti Ermenek İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Keşcicin yaptığı açıklada;Geleceğimizi,bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden,insanlığın hamurunu şefkat,merhamet ve adaletle yoğuran,her başarı öyküsünün ardında izi ve alın teri olan,varlıkları ile gücümüze güç katan,yaptıkları her işe değer katan başta şehit annelerimiz ve eşleri olmak üzere bütün kadınlarımızın ''8 MART Dünya Kadınlar Günü''kutlu olsun.Tüm Kadınlarımız için eşit ve adil koşullarda yaşamlarını özgürce sürdürdükleri sağlıklı,huzurlu ve başarılı bir hayat diliyorum.''dedi.

Ak Parti Ermenek İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Keşcicin yaptığı açıklada;Geleceğimizi,bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden,insanlığın hamurunu şefkat,merhamet ve adaletle yoğuran,her başarı öyküsünün ardında izi ve alın teri olan,varlıkları ile gücümüze güç katan,yaptıkları her işe değer katan başta şehit annelerimiz ve eşleri olmak üzere bütün kadınlarımızın

''8 MART Dünya Kadınlar Günü''kutlu olsun.Tüm Kadınlarımız için eşit ve adil koşullarda yaşamlarını özgürce sürdürdükleri sağlıklı,huzurlu ve başarılı bir hayat diliyorum.''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.