Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AGD’DEN ERMENEK’TE MEKKE’NİN FETHİ PROGRAMI

29.12.2021 - 16:59, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1488+ kez okundu.
 

AGD’DEN ERMENEK’TE MEKKE’NİN FETHİ PROGRAMI

Anadolu Gençlik Derneği’nin  her yıl Türkiye’nin 81 ili ve yüzlerce ilçesinde, farklı noktalarda tertiplediği, Mekke’nin Fethi programları bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Fetih Ruhunu Yaşatmak İstiyoruz Mekke’nin Fethi programıyla ilgili AGD Karaman Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, yıllardır Mekke’nin Fethi programı düzenlendiği hatırlatılarak; “Mekke’nin Fethi’ni her yıl olduğu gibi aynı coşkuyla sesimizin ulaştığı her yerde kutlamak gayesindeyiz. Bilindiği üzere yeryüzünün ilk binası Kâbe’nin bulunduğu şehir olan Mekke, İslam ordularınca Ocak 630’da fethedilmiştir. Biz bu programları düzenlerken fethin hicrî ya da milâdî yıl dönümünü ya da fethin kronolojisini  konuşmaktan ziyade fetih ruhunu kuşanmanın derdindeyiz.”  ifadeleri kullanıldı. Açıklamaya göre Ermenek’teki programın bilgileri şöyle: PROGRAM İÇERİĞİ: Grup Ezgi, Hafız Mahmut Sezgin’den Kur’an Ziyafeti, İlahiyatçı Şerif Korkmaz’ın konuşması Yer: Ahmet Keleşoğlu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu Tarih: 31 Aralık 2021 Cuma Saat: 19.30 7’DEN 70’E HERKESİ FETİH COŞKUSUNA DAVET EDİYORUZ Yazılı açıklamanın sonunda Ermenekliler Mekke’nin Fethi programına davet edildi: Yeni Bir Dünya’nın kurulmasına ve 8 milyar insanlık âleminin saadetine vesile olması inancıyla programımıza 7’den 70’e herkesi bekliyoruz.

Anadolu Gençlik Derneği’nin  her yıl Türkiye’nin 81 ili ve yüzlerce ilçesinde, farklı noktalarda tertiplediği, Mekke’nin Fethi programları bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Fetih Ruhunu Yaşatmak İstiyoruz

Mekke’nin Fethi programıyla ilgili AGD Karaman Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada,
yıllardır Mekke’nin Fethi programı düzenlendiği hatırlatılarak; “Mekke’nin Fethi’ni her yıl olduğu gibi aynı coşkuyla sesimizin ulaştığı her yerde kutlamak gayesindeyiz. Bilindiği üzere yeryüzünün ilk binası Kâbe’nin bulunduğu şehir olan Mekke, İslam ordularınca Ocak 630’da fethedilmiştir. Biz bu programları düzenlerken fethin hicrî ya da milâdî yıl dönümünü ya da fethin kronolojisini  konuşmaktan ziyade fetih ruhunu kuşanmanın derdindeyiz.”  ifadeleri kullanıldı.
Açıklamaya göre Ermenek’teki programın bilgileri şöyle:

PROGRAM İÇERİĞİ: Grup Ezgi, Hafız Mahmut Sezgin’den Kur’an Ziyafeti, İlahiyatçı Şerif Korkmaz’ın konuşması
Yer: Ahmet Keleşoğlu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu
Tarih: 31 Aralık 2021 Cuma
Saat: 19.30

7’DEN 70’E HERKESİ FETİH COŞKUSUNA DAVET EDİYORUZ
Yazılı açıklamanın sonunda Ermenekliler Mekke’nin Fethi programına davet edildi: Yeni Bir Dünya’nın kurulmasına ve 8 milyar insanlık âleminin saadetine vesile olması inancıyla programımıza 7’den 70’e herkesi bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.